Gratis barberblad og barberhøvel

Det er bare å innse det, barberblad er indrefiletdyrt. Du blir faktisk overrasket over hvor stor grådigheten er når du betaler for barberbladene i kassen på Rema’en. Dette er et marked som trenger større konkurranse! Ja takk til billigere barberutstyr!

Hvorfor er det slikt? I Norge er grunnen at Gillette har en svært dominerende markedsposisjon, du finner ikke andre høvler eller barberblad i butikken! I andre steder av verden er det konkurranse på barberblad-markedet og du får kjøpt barberutstyret til en brøkdel av prisen.

Gir vekk gratis barberblad og barberhøvelDen andre store aktøren på barber-markedet heter Wilkinson, og de gjør nå et fremstøt i Norge. For å få kunder til å skifte barberblad-merke så kjører de nå en kampanje der de gir vekk 2 gratis barberblad, en gratis høvel og gratis barberskum.

Quattro Titanium er herremodellen fra Wilkinson

Selskapet forteller om denne høvelen

“Rød og irritert hud etter barbering tilhører fortiden. Wilkinson Sword har utviklet en helt ny bladenhet som gir deg en komfortabel glatt barbering med et perfekt resultat. Vi kaller det en ny barberopplevelse og du inviteres til å prøve.”

“Det nye titanbelegget gjør at de 4 superskarpe bladene glir lett over huden. I tillegg beskyttes huden din av det geniale mikrogitteret. Bladenheten er bevegelig og følger ansiktsformen.”

Det er ikke vits i å vente, bestill gratis prøvepakke og få sylskarpe titanbelagte barberbladet hjem i posten gratis.

Bestill gratis barberblad og høvel i dag. 

Det med liten skrift

Når noe er for godt til å være sant så er det nettopp det. Grunnen til at selskapet gir vekk høvel og blad gratis er selvfølgelig for å få deg til å skifte merke fra Gillette til Wilkinson. Og om du gjør det så må du ha Wilkinson-blader for å barbere deg. Da tilbyr de deg å abonnere på blader hjem i posten til en sum per måned som er rimeligere enn Gillette sine, men det koster penger likevel – det er ikke gratis. Om du bare vil ha gratis høvel og blad denne gangen så kan du avbestille fremtidige forsendelser innen 14 dager.

En kommentar til Gratis barberblad og barberhøvel

  1. [...] Foretrekker du heller en klassisk høvel og blader? Du kan også motta dette gratis – Gratis barberhøvel og blader fra Wilkinson. [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*